Messulöytöjä sisustusmyymälään

Oletko joskus miettinyt, mistä kaikki ihanat tuotteet löytävät tiensä myymäläämme? Ihan itsestään ne eivät sinne tupsahda tietenkään, vaan homma vaatii jonkin verran suunnittelua ja paneutumista hyvissä ajoin ennen kunkin kauden alkua. Osa vaatteistahan on jo myymäläämme tilattu viime elokuun Kööpenhaminan messuilta, mutta sisustuspuolella ei onneksi tarvitse olla ihan niin ajoissa liikkeellä.

Bongailen kivoja tuotteita tietysti netistä ympäri vuoden, ja meillä käy myös edustajia näyttämässä mallistoja paikan päällä. Tärkeä foorumi sisustuspuolella on kuitenkin Tukholman Formex-messut, jossa käymme kaksi kertaa vuodessa (joskus myös oman osaston kanssa näyttämässä omia tuotteita jälleenmyyjille). Nyt ovat takana kevät-kesä 2018 messut, joista teimme Lorénan kanssa pienen trendikatsauksen.

Jos Ruotsiin on uskominen, niin valkoinen, tai mustavalkoinenkin sisustus alkaa väistymään värien tieltä. Tämä on ollut itse asiassa trendinä jo ainakin toista vuotta Ruotsin puolella, mutta tullee pikkuhiljaa myös Suomeenkin. Todella kuumina uutuuksina tulevat nyt rottinki ja murretut, maanläheiset sävyt. Tikkurilan vuoden väri ”Ruukku” näkyi monella osastolla, ja sehän löytyy tietysti myös Paratiisipajan kynttilöistä. Isona juttuna näkyi myös sinisen vahva paluu sisustukseen, ja sitä on myös tulossa meidänkin kevät-kesämyymäläämme. Mutta pidemmittä puheitta, tässä fiiliskuvia Formexista:

Luonnonmateriaalit, vaalea hiekka ja terrakotan väri, lisänä punasavi ja kulunut puu.

Näitä oli pakko tilata myymälään…

Tiilenväristä ja rottinkia.

Ihania vuodevaatteita luonnonmateriaaleissa.

Sinistä, puuta ja raitaa… Sopii tänne saaristoon!

Viherkasvit olivat luomassa tunnelmaa lähes joka osastolla.

Rustiikkisuus on vahvana esillä materiaaleissa ja pinnoissa.

Murretut sävyt ovat ihanasti yhdistettävissä mustavalkoiseen.

Näitä mattoja tulossa myymälään, sekä muutamaa muutakin ihanuutta…

Sinistä… tässä lampunvarjostimissa.

Kultaa ja eucalyptusta näkyi myös monella osastolla.

Merellistä henkeä Fondacolla, josta myymälään on saapumassa kaikkea kivaa.

Vihreää näkyi myös, tässä trendiosastolta kuva. Kasveja näkyi joka puolella, sekä livenä että kuvina.

Käsintehty keramiikka on ollut pinnalla Ruotsissa jo pitkään. Uusimpana punasaviset ruukut ja astiat.

Tummalla mennään, vaikka ollaan kevätmessuilla.

Superpaljon näkyi myös amppeleita, useimmiten luonnollisella narulla.

Kun oltiin koluttu kaksi päivää ja kolme jättimäistä messuhallia läpi, niin mielellään olisi vetänyt pitkäkseen jollekin upealle sohvalle. Vaikkapa tälle. 🙂

Messureissaajat, minä ja Loréna!

Tukholman Formex-messuille on aina ihana lähteä, se on mukava reissu pari kertaa vuodessa. Joka kerta tuntuu ihan huimalta, miten messut ovat pullollaan toinen toistaan upeampia osastoja. Pää menee ihan pyörälle kun koittaa kaikesta siitä valita juuri omaan myymälään ja omille asiakkaille sopivat jutut. Nyt on kyllä sellainen fiilis että todella onnistuneet löydöt tuli tehtyä, ja myymälästä tulee superkiva. Tuotteet rantautuvat myymälään kevään mittaan… Kannattaa olla kuulolla vaikkapa Facebookissa ja Instagramissa, kerron siellä tarkemmin!

Kevättä odotellen,

Pia