Skip to main content

Kiirettä pukkaa pajalla

Kynttiläsesonki on käynyt kuumana jo jonkin aikaa, ja joulukynttilää ollaankin tehty jo loppukesästä asti. Täällä pajalla pitää tietää tulevan kauden tuoksut ja mallit paljon ennen niiden päätymistä kaupan hyllylle, jotta ehdimme olemaan ajoissa joka sesonkia varten. Olemme toimittaneet kynttilöitä ihanille jälleenmyyjillemme ympäri Suomea, sekä palvelleet asiakkaita omasta myymälästä Kustavissa ja verkkokaupan puolella. On ollut mukava todeta että tuotteistamme ovat monet tykänneet kautta vuosien, ja se tietysti antaa puhtia tehdä lisää kivoja juttuja jatkossakin.

Kynttilöitä tehdään käsityönä pajallamme. Valaja pitää huolta että joka työvaiheessa jälki on mahdollisimman tasaista ja hyvää.

Kynttilän valussa on omat niksinsä. Hyvät raaka-aineet ovat osa lopputulosta, mutta kokonaisuudessa pitää ottaa monia asioita huomioon.

Olen aina tykännyt kynttilän valuprosessista. On tosi palkitsevaa tehdä omin käsin tuotteita, pelata värien ja tuoksujen kanssa, ja nähdä tuotteiden tulevan valmiiksi.