Asportuguesas Care black

89,95 

Asportuguesas-merkki tekee uudenlaisia, anatomisesti muotoiltuja, joustavia ja rentoja kenkiä vapaa-aikaan ja myös työkäyttöön. Päällinen on joustava ja hengittävä ja kenkä helppo pukea päälle. Pohja on kevyt ja rullaava, mutta tukee kuitenkin hyvin. Asportuguesas-yhtiön hiilijalanjälki on negatiivinen ja tuotteet tehdään puita vahingoittamatta. Voit pestä kengät pesukoneessa, 30°c pesupussissa.

-päällinen on hengittävää ja joustavaa tekstiiliä

-ulkopohja on kevyt ja joustava

-pohja on muotoiltu

-venyvän päällisen ansiosta kenkä on helppo laittaa jalkaan

-käy monenmuotoiselle jalalle, koska päällinen on niin joustava

-lesti on normaali, ota se koko jota yleensä käytät.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Asportuguesas Care black Osastot: ,

Asportuguesas tarkoittaa me portugalilaiset.

Asportuguesas on kestävän kehityksen merkki, joka käyttää valmistusmateriaaleina luonnon korkkia ja kierrätysmateriaaleja. Yhtiön hiilijalanjälki on negatiivinen.

Portugal on maailman suurin korkintuottajamaa ja jopa 70% maailman korkkipuista kasvaa Portugalissa. Korkki materiaalina on valtava hiilinielu ja se varastoi yli 700% hiilidioksidia omaan painoonsa suhteutettuna.

Valtaosa korkintuotannosta menee pullonkorkeiksi, ja korkkimateriaalia käytetään myös rakennusteollisuudessa. Näiden edellämainittujen tuotannosta muodostuu kuitenkin myös ylijäämämateriaalia, johon korkintuottajat koittavat löytää muita käyttötarkoituksia. Asportuquesas on tällaisen innovaation tulos. Korkin ainutlaatuiset ominaisuudet kengässä ovat keveys, joustavuus, eristävyys ja 100% luonnonmateriaali.

Kenkiin käytettävä korkki saadaan korkkipuun kuoresta, joka tarkoittaa sitä että yhtäkään puuta ei kaadeta tuotannon takia. Korkkipuu saavuttaa ensimmäisen mahdollisen kuorintavaiheen noin 25 vuoden iässä. Tämän jälkeen puu voidaan kuoria aina 9 vuoden välein. Korkkia kerätessä puun pinnalta kerätään kuollut kaarnakerros pois. Puu ei vahingoitu prosessissa.  Puu ei myöskään kärsi kuorinnasta millään tavoin, ja se rakentaa ympärilleen koko ajan uutta korkkikuorta. Lisää yhtiön vastuullisuudesta ja toiminnasta täältä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kengän koko

36, 37, 38, 39, 40, 41