Iso maljakko monivärinen 8

240,00 

 Paratiisipajan uniikit isot maljakot ovat täällä!

Sarjan maljakoita on tehty erittäin rajoitettu erä, ja monia valikoimassa olevia on vain yksi kappale olemassa. 

Maljakko on puhallettu Kustavissa, ja jokainen maljakko on uniikki. Maljakon muotoilu on mietitty sekä estetiikka että käytännöllisyys mielessä, ja saatkin maljakkoon tehtyä upeita rentoja kukka-asetelmia vaivatta. Pohjassa on signeeraus, jossa kerrotaan suunnittelijan ja puhaltajan nimikirjaimet, sekä valmistuspaikka. Maljakon reunat on hiottu kauniin kiiltäviksi. 

Tuotteen väri saattaa poiketa hieman kuvasta, riippuen miltä ruudulta sävyä tarkastelee.

Korkeus: noin 17 cm
Halkaisija: noin 16cm  cm
Vetoisuus: noin  2L
Suuaukon koko vaihtelee.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 540244224421509 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lasimme ovat värikkäitä arjen sulostuttajia ja ilon tuojia herkullisine väreineen ja muotoineen. Värit puhuttelevat meitä isosti, ja leikkisyys näkyy tuotteissamme. Uskomme värien voimaan! Haluamme pysyä aina mieli avoinna erilaisille asioille elämässä, ja kannustaa rohkeasti toteuttamaan omia sisustusunelmia vaikkapa yksi värikäs lasi kerrallaan!

Valmistamme lasituotteemme käsin lasipajallamme Kustavin käsityökylässä. Käytämme saatavuuden mukaan kotimaista kierrätettyä lasia, ja osittain korkealaatuista saksalaista lasia. Kierrätetyn lasin käyttäminen tarkoittaa sitä, että käytämme vähemmän raaka-aineita ja energiaa verrattuna perinteiseen, uusista raaka-aineista tehtävään tuotantoon.

Suupuhallettujen lasiesineiden luonteeseen kuuluu vaihteleva ja uniikki ulkoasu, ja pienet epäsäännöllisyydet tuovat niihin vivahdetta. Vaihtelevat sävyt ja pilkkujen määrä sekä ilmakuplat kuuluvat käsintehtyyn lasiin, ja ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen.

Yrityksemme arvoissa on vahvasti kotimainen käsillä valmistaminen, joka on ohjannut tekemistä jo pitkään. Sijaitsemme Kustavin käsityökylässä, ja vaikka Paratiisipaja on oma itsenäinen yrityksensä, käytännössä olemme lähes yhtä. Paratiisipajan perustaja Pia Metsävainio ja hänen siskonsa Essi Vuontisjärvi ovat parivaljakko Kustavin Savipajan ja Käsityökylän takana. Kustavin käsityökylässä on vahvat perinteet jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan kotimaisesta keramiikanvalmistuksesta. Meille keskeinen arvo on kotimaisen käsityön tukeminen. Se näkyy paitsi omassa tuotannossamme (lasi, keramiikka, kynttilät, luonnonkosmetiikka) myös siinä, että olemme vuosikymmenten ajan tarjonneet siipiään kokeileville käsityöläisille myyntipaikkoja veloituksetta.

Lisätiedot

Paino 1,7 kg (kilogramma)

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso maljakko monivärinen 8”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *