Koralli maljakko violetti

68,00 

Mielettömän upea violetti väri, joka näyttää joka valossa aina vähän erilaiselta. Väristä tulee jopa hieman ”nestemäisen näköinen” kun sitä kääntelee valossa. Raikas valkoinen reuna korostaa maljakon muotoa. Vaihteleva määrä reunan poimuja.

Maljakon suuaukon muoto ja väripilkkujen määrä, ilmakuplat sekä pinnan ja reunojen eläväisyys kuuluvat käsintehtyyn lasiin ja ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen. Kahta ihan samanlaista ei ole!

Väri: Violetti

Korkeus: noin 13-17 cm

Pohjan halkaisija : noin 7,5 cm

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 540244224421210 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Uskomme värien voimaan! Haluamme pysyä aina mieli avoinna erilaisille asioille elämässä, ja kannustaa rohkeasti toteuttamaan omia sisustusunelmia vaikkapa yksi värikäs lasi kerrallaan!

Valmistamme lasituotteemme käsin lasipajallamme Kustavin käsityökylässä. Käytämme saatavuuden mukaan kotimaista kierrätettyä lasia, ja osittain korkealaatuista saksalaista lasia. Kierrätetyn lasin käyttäminen tarkoittaa sitä, että käytämme vähemmän raaka-aineita ja energiaa verrattuna perinteiseen, uusista raaka-aineista tehtävään tuotantoon.

Suupuhallettujen lasiesineiden luonteeseen kuuluu vaihteleva ja uniikki ulkoasu, ja pienet epäsäännöllisyydet tuovat niihin vivahdetta. Vaihtelevat sävyt ja pilkkujen määrä sekä ilmakuplat kuuluvat käsintehtyyn lasiin, ja ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen.

Yrityksemme arvoissa on vahvasti kotimainen käsillä valmistaminen, joka on ohjannut tekemistä jo pitkään. Sijaitsemme Kustavin käsityökylässä, ja vaikka Paratiisipaja on oma itsenäinen yrityksensä, käytännössä olemme lähes yhtä. Paratiisipajan perustaja Pia Metsävainio ja hänen siskonsa Essi Vuontisjärvi ovat parivaljakko Kustavin Savipajan ja Käsityökylän takana. Kustavin käsityökylässä on vahvat perinteet jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan kotimaisesta keramiikanvalmistuksesta. Meille keskeinen arvo on kotimaisen käsityön tukeminen. Se näkyy paitsi omassa tuotannossamme (lasi, keramiikka, kynttilät, luonnonkosmetiikka) myös siinä, että olemme vuosikymmenten ajan tarjonneet siipiään kokeileville käsityöläisille myyntipaikkoja veloituksetta.

Lisätiedot

Paino 0,500 kg (kilogramma)
Brand

Paratiisipaja

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koralli maljakko violetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *