Sininen Luoto-juomalasi

19,00 

Omassa lasihytissämme käsintehty juomalasi sinivalkoisella kuvioinnilla. Lasi on ihanan reilun kokoinen ja pinottava. Käsityön jälki näkyy lasin reunassa, ja kuvionti on joka lasissa omanlaisensa. Käytä myös jälkiruokakulhona! Kaikki lasimme on tehty kierrätyslasista, ja ne ovat tiskikoneenkestäviä. Juomalasia voit käyttää myös tuikkulasina.

Tuotteen suunnittelija Pia Metsävainio

Tuotetunnus (SKU): Luoto juomalasi sinipilkku Osastot: ,

Omassa lasihytissämme käsintehty juomalasi sinivalkoisella kuvioinnilla. Lasi on ihanan reilun kokoinen ja pinottava. Käsityön jälki näkyy lasin reunassa, ja pilkkukuvionti on joka lasissa omanlaisensa. Käytä myös jälkiruokakulhona! Kaikki lasimme on tehty kierrätyslasista, ja ne ovat tiskikoneenkestäviä. Juomalasia voit käyttää myös tuikkulasina.

Tuotteen suunnittelija Pia Metsävainio

Tuotteen halkaisija noin 10 cm, korkeus noin 9 cm. Vetoisuus noin 330 ml.

Kun tilaat laseja, lähetämme sinulle kuvan valitsemistamme laseista. Pyrimme valitsemaan aina väreiltään ja kuvioinniltaan yhteensopivat lasit. Jokainen tuote on uniikki, ja kahta täysin samanlaista ei ole, mutta lasit ovat tietenkin selkeästi samaa sarjaa. Suurin vaihtelu on pilkullisten lasien pilkkujen koossa ja määrässä. Kun olet hyväksynyt saamasi kuvan perusteella lasit, lähetämme ne sinulle 🙂 Tuotteilla on toki samanlainen vaihto- ja palautusoikeus kuin muillakin tuotteillamme, mutta näin voimme olla varmoja että lasit ovat juuri sellaiset kuin toivot!

Lisätiedot

Paino 0.210 kg