Vihreä peukkulasi

18,00 

Omassa lasihytissämme käsintehty juomalasi uniikilla pintastruktuurilla. Peukkulasi sopii mukavasti käteen, kyljessä on paikka peukalolle. Kaikki lasimme on tehty kierrätyslasista, ja ne ovat tiskikoneenkestäviä. Peukkulasia voit käyttää myös tuikkulasina.

Tuotteen suunnittelija Jussi Mäkelä, värisuunnittelu Saariston lasifabriikki / Pia Metsävainio

Osastot: ,

Omassa lasihytissämme käsintehty juomalasi. Lasin pinnalla on kaunis struktuuri, joka tekee tuotteesta uniikin. Peukkulasi sopii mukavasti käteen, kyljessä on paikka peukalolle. Kaikki lasimme on tehty kierrätyslasista, ja ne ovat tiskikoneenkestäviä. Peukkulasia voit käyttää myös tuikkulasina.

Tuotteen suunnittelija Jussi Mäkelä, värisuunnittelu Saariston lasifabriikki / Pia Metsävainio

Tuotteen halkaisija 8,5 cm, suun halkaisija 7,5 cm, korkeus 9 cm. Vetoisuus noin 330 ml.

Kun tilaat laseja, lähetämme sinulle kuvan valitsemistamme laseista. Pyrimme valitsemaan aina väreiltään ja kuvioinniltaan yhteensopivat lasit. Jokainen tuote on uniikki, ja kahta täysin samanlaista ei ole, mutta lasit ovat tietenkin selkeästi samaa sarjaa. Suurin vaihtelu on pilkullisten lasien pilkkujen koossa ja määrässä. Kun olet hyväksynyt saamasi kuvan perusteella lasit, lähetämme ne sinulle 🙂 Tuotteilla on toki samanlainen vaihto- ja palautusoikeus kuin muillakin tuotteillamme, mutta näin voimme olla varmoja että lasit ovat juuri sellaiset kuin toivot!

Lisätiedot

Paino 0.210 kg