Skip to main content
Vaatteita

Värikkäitä vaatteita kesään King Louie – merkiltä

Kirjoittanut 9.4.201812 huhtikuun, 2018Ei kommentteja

Värikkäitä vaatteita kesään King Louie-merkiltä

Kesän uutuudet ovat saapuneet meille Hollannista, ja tuotteet ovat nyt myymälässä ja verkkokaupassa!

King Louie on hollantilainen vaatemerkki, joka tekee värikkäitä, vintagehenkisiä vaatteita ja asusteita. Törmäsin merkkiin ensi kerran vuosia sitten Pariisissa, jossa olin tyttäreni kanssa lomalla. Kiertelimme kaupunkia tunnelmasta nauttien, ja kivoissa pienissä putiikeissa piipahdellen. Astuimme sisään yhteen värikkääseen pikkuliikkeeseen, ja se oli menoa… Myymälässä oli toinen toistaan ihanampia värikkäitä vaatteita, jollaisia en ollut missään aikaisemmin nähnyt. Sanomattakin selvä että valtaosa koko reissun budjetista upposi kyseiseen liikkeeseen!!! Minulla oli jo silloin oma myymäläni olemassa, ja ajatus King Louien vaatteiden myymisestä Kustavin myymälässämme lähti kytemään mielessä. Aikaa kului varmaan toista vuotta, ja asia ei jättänyt rauhaan. Olin ihan menettänyt sydämeni näille vaatteille, ja olihan niitä sitten lopulta saatava myös meille myymälään.

Nyt meillä on ollut näitä jo vuosia, ja edelleen olen aivan yhtä liekeissä näistä vaatteista. Näissä yhdistyy ihanasti hyvä ja kestävä laatu, värikkyys, ja ajaton suunnittelu. Työt tehdään eettisesti kestävällä tavalla. Valmistajan tehdas onkin saanut tunnustusta mm. YK:lta naisten aseman parantamisesta Turkissa (lue lisää).  Koska tuotteiden kuosit ja muotokieli ammentavat jo menneistä ajoista, mekot ja muut ihanuudet eivät vanhene sesongeittain. Mielestäni tämä on yksi hyvä keino taistella kertakäyttökulttuuria vastaan.

Ihania kuvia valmistajalta <3  Lomalle, kyllä kiitos!

 

Kuvasimme myymälällä näitä ihanuuksia…

 

Klassikkomalli Cross dress löytyy meiltä monen kuosisena. Leikkaus on tosi hyvä ja imarteleva, ja moni tähän malliin ihastunut omistaakin sen useammassa värissä!

 

Mekkoja ja hameita moneen tyyliin ja menoon.

 

Värit, joita näemme ympärillämme ja joihin pukeudumme, vaikuttavat mielialaamme. Itsellä on joskus kausia, jolloin tulee laitettua ihan liikaa mustaa päälle, varsinkin talvella. Se rupeaa helposti tuntumaan negatiiviselta (juu, ihan hörhöä ehkä), ja siltä että musta väri imee kaiken hyvän energian. Olen itse huomannut värien voiman, ja sitä iloa koitan jakaa täällä myymälälläni myös. Joskus se, että astuu vähän oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, palkitsee <3.

 

Kesä tulee, oletko valmis?

Nähdään kaupalla,

Terkuin Pia