Tehtaanmyymälä ja aukiolot

Oma tehtaanmyymälämme sijaitsee merellisessä Kustavissa, tunnin matkan päässä Turusta. Valmistamme kynttilämme paikan päällä käsin, ja myymälästä näkee tuotantopuolelle. Monesti pääsee katsomaan kynttilän valmistusta, jos tulet sellaiseen aikaan että tuotantopuolella on valaja työssään.

Kesällä 2018 aloimme valmistamaan myös lasia, ja lasinpuhallusta pääsee näkemään kesäkaudella sekä ennen joulua. Lasimyymälän puolelta löydät laadukkaista ja käsintehtyjä käyttö- ja taidelaseja laajalla valikoimalla. Vain osa tuotannosta on netissä myynnissä.

Omien tuotteidemme lisäksi löydät meiltä paljon ihanaa ja erilaista vaatetta ja sisustustavaraa. Osa tuotteista on myös verkkokaupassamme, mutta myymälässä valikoima on paljon suurempi!

Samalla tontilla sijaitsee myös Kustavin Savipajan tehtaanmyymälä, josta löydät täällä tehtyä keramiikkaa, sekä paljon lahjatavaraa, tekstiileitä sekä herkkuja. Savipaja on avoinna eri aukioloajoin kuin Paratiisipajan myymälä. Savipajan puoli on sesongin ulkopuolella avoinna sopimuksen mukaan, soita ja sovi 02 8457700 tai laita viestiä Kustavin käsityökylän Facebookin kautta.

AUKIOLOAJAT 2021:

MARRAS-JOULUKUU JOULUKYLÄ: 20.11.2021 eteenpäin viikonloput jouluun asti LA-SU 10-16. Tällöin avoinna Paratiisipajan, Saariston lasifabriikin ja Kustavin Savipajan myymälä ja kahvila.

KAUPPAKESKUS MYLLY RAISIO: 20.11.2021 eteenpäin Myllyn aukioloajoin jouluun saakka. Voit verkkokaupassa valita tuotteille noudon, ja noutaa sen Kustavin lisäksi myös Myllystä. Odota tällöin meiltä ilmoitusta että tuote on noudettavissa.

Ryhmille myös näiden aukioloaikojen ulkopuolella, ole yhteydessä ryhmävarauksista info@kustavinsavipaja.fi.

Myymälän osoite:
Iniöntie 411 c
23360 Kustavi

Myymälän puhelin:
0504143644

Ryhmävaraukset 02-8457700/Kustavin Savipaja tai sähköpostitse info@kustavinsavipaja.fi.

Tervetuloa!