Skip to main content

Lomareissun aikamatka menneeseen

Kävimme puolison kanssa lomareissulla pohjoisessa, josta hän on perheineen muuttanut pois jo lapsena. Paikalle on kuitenkin jäänyt vanha värikäs koti, rintamamiestalo, joka on saanut toimia loma-asuntona vielä vuosia lähdön jälkeen. Paikat ovat jääneet ihanan autenttiseen kuosiin, ja intouduin ottamaan kuvia mahtavan värikkäästä sisustuksesta.

Kylpyhuoneessa on turkoosi teema, eikä mitenkään pieninä ripauksina…

50-luvun keittiössä on sekä turkooseja että keltaisia ovia, aika aurinkosta. Vanhat pullot tuovat tunnelmaa.

Katsoin komeroon, josta löytyi vanha pölynimuri. Täälläkään ei ole väriä säästetty!

Portaat veivät yläkertaan, aivan ihana keltainen väri ja vanhanaikainen kaide <3

Harvalla tulee tänä päivänä mieleen maalata oven- ja ikkunankarmit tummansinisellä, ja iskeä viereen leijonanoranssi kuviotapetti. Toimii 😀

Värit tuovat niin paljon sisältöä ja tunnetta sisustuksiin, että soisin niitä käytettävän Suomessakin enemmän. Toki sisustamisesta tulee myös astetta haasteellisempaa, jos ei mennä vain valko-harmaa-musta-linjalla. Ruotsin sisustusmessuilla värien lisääntyminen on näkynyt jo parin vuoden ajan, ja luulen että tämä taitaa olla meillekin pikkuhiljaa ujuttautumassa… Ei nyt varmastikaan ihan siinä mittakaavassa kuin tässä kuvasarjassani, mutta onhan näitä menneiden aikojen haikuja ihan hauska muistella muutenkin vain! 

Terveisin Pia