Lahjakortti

15,00 300,00 

Lahjakortti joka ilahduttaa varmasti vastaanottajaa! Lahjakortti käy koko Paratiisipajan valikoimaan verkkokaupassa. Lahjan saaja saa kortin sähköpostitse, jossa on valinnainen tai kirjoittamasi viesti vastaanottajalle. Lahjakortin saldon pystyy halutessaan tarkistamaan.

Lahjakortin ostamalla tuet Suomalaista tuotantoa ja pienyrittäjyyttä, sekä mahdollistat saaristomyymälämme valikoiman pitämisen vaihtuvana, mielenkiintoisena ja elävänä. Päivitämme verkkoon koko ajan lisää tuotteita, sekä oman lasipajan tuotoksia että kevään ja kesän ihania vaatteita.

Lahjakortti on voimassa vuoden.

 

 

Poista

Tämän lahjakortin ostamalla annat lahjan saajalle ihanan ostoselämyksen verkkomyymälässämme, josta hän löytää ison ja uniikin valikoiman tuotteita joita monia ei muualta löydy. Tämän takaa oma kotimainen tuotantomme, ja muiden tuotteiden kohdalla oma uniikki linjamme. Kun teet meillä ostoksia tuet osaltasi kotimaisten tuotteiden valmistusta ja kotimaista pienyrittäjyyttä. Olemme laittaneet hyvää kiertämään jo vuodesta 1975 perheyrityksessämme Kustavin Savipajassa, jossa olemme kaikki nämä vuodet tarjonneet käsityökylän käsityöläisille toimitilat veloituksetta. Tässä on ollut alusta alkaen ajatuksena tukea Suomalaista osaamista ja käsityöläisyyttä, tiedostaen että alalle opiskelevat ja yleisesti käsityöalojen toimijat elävät monesti hyvin pienillä tuloilla. Tällä linjalla jatkamme myös tästä eteenpäin.

Lisätiedot

Lahjakortin arvo

20 €, 30 €, 50 €, 100 €, 150 €, 200 €, Other amount

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *