Peukkulasi mintturaita

23,00 

Peukkulasi® on kotimainen suupuhallettu juomalasi, jossa on painallus kyljessä. Lasi sopii kivasti käteen ja peukun paikka tekee lasista uniikin – täysin erilaisen kuin teollisesti valmistetut juomalasit. Lasi kestää tiskikoneessa pesun ja soveltuu myös tuikkulasiksi. Peukkulasin luonteeseen kuuluvat pienet epäsäännöllisyydet tuovat vivahdetta. Vaihtelevat sävyt ja väripilkkujen määrä, ilmakuplat sekä pinnan ja reunojen eläväisyys kuuluvat käsintehtyyn lasiin ja ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen. Kahta ihan samanlaista ei ole!

Korkeus: noin 9 cm

Halkaisija: noin 7,5 cm

Vetoisuus: noin 2,5 dl

Kysy saatavuutta!

Vaikka verkkokaupan saldo näyttää, että tuote on loppu, sitä saattaa löytyä tehtaanmyymälästä.

Tarkistamme ajankohtaisen tilanteen kysyttäessä,  paratiisipaja@paratiisipaja.com

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 540244224421517 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lasimme ovat värikkäitä arjen sulostuttajia ja ilon tuojia herkullisine väreineen ja muotoineen. Värit puhuttelevat meitä isosti, ja leikkisyys näkyy tuotteissamme. Uskomme värien voimaan! Haluamme pysyä aina mieli avoinna erilaisille asioille elämässä, ja kannustaa rohkeasti toteuttamaan omia sisustusunelmia vaikkapa yksi värikäs lasi kerrallaan!

Valmistamme lasituotteemme käsin lasipajallamme Kustavin käsityökylässä. Käytämme saatavuuden mukaan kotimaista kierrätettyä lasia, ja osittain korkealaatuista saksalaista lasia. Kierrätetyn lasin käyttäminen tarkoittaa sitä, että käytämme vähemmän raaka-aineita ja energiaa verrattuna perinteiseen, uusista raaka-aineista tehtävään tuotantoon.

Suupuhallettujen lasiesineiden luonteeseen kuuluu vaihteleva ja uniikki ulkoasu, ja pienet epäsäännöllisyydet tuovat niihin vivahdetta. Vaihtelevat sävyt ja pilkkujen määrä sekä ilmakuplat kuuluvat käsintehtyyn lasiin, ja ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen.

Yrityksemme arvoissa on vahvasti kotimainen käsillä valmistaminen, joka on ohjannut tekemistä jo pitkään. Sijaitsemme Kustavin käsityökylässä, ja vaikka Paratiisipaja on oma itsenäinen yrityksensä, käytännössä olemme lähes yhtä. Paratiisipajan perustaja Pia Metsävainio ja hänen siskonsa Essi Vuontisjärvi ovat parivaljakko Kustavin Savipajan ja Käsityökylän takana. Kustavin käsityökylässä on vahvat perinteet jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan kotimaisesta keramiikanvalmistuksesta. Meille keskeinen arvo on kotimaisen käsityön tukeminen. Se näkyy paitsi omassa tuotannossamme (lasi, keramiikka, kynttilät, luonnonkosmetiikka) myös siinä, että olemme vuosikymmenten ajan tarjonneet siipiään kokeileville käsityöläisille myyntipaikkoja veloituksetta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peukkulasi mintturaita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *